برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد و معلم با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد و معلم امروز دوشنبه هجدهم اردیبهشت ماه با حضور ریاست سازمان مشاورین، معاونین، اساتید و سایر اعضای هیئت علمی سازمان و همچنین متقاضیان جذب هیئت علمی در سالن ابوریحان این سازمان برگزار شد.

دکتر حسن زمانیان معاون وزیر و رئیس سازمان در این مراسم به فرمایشات حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: بهترین توصیف معلم را امام راحل بیان نمودند و کار معلم را با انبیا الهی برابر دانستند زیرا تعالی مکارم اخلاق تقویت بعد الهی و ملکوتی بشر مد نظر انبیا بوده است و نقش معلم متناظر با نقش انبیاست و معلم مانند شمعی می سوزد و به وجوه معنوی و انسانی بشر روشنی می بخشد و از اینکه در کسوت معلمی هستیم به خود می بالیم و افتخار می کنیم که در این شغل شریف در خدمت آحاد مختلف جامعه هستیم و نقش بی‌ بدیلی را در تکامل معنوی، روحی و اخلاقی نسل های مختلف جامعه ایفا می کنیم. ایشان به جنبه‌های نیروی انسانی متخصص سازمان اشاره و بیان داشت: یک حرکت عظیم در سال گذشته در سازمان صورت گرفت که بسیار بی نظیر بود و آن به اتمام رساندن مراحل جذب افراد بورسیه و کسانی بود که در فراخوان جذب سال ۱۴۰۱ در سازمان شرکت کگرده بودند که تلاش شد تمامی مراحل این جذب با کمک همکاران واحد مربوطه  به مراحل پایانی خود برسد تا بتوانیم در خدمت نیروهای جدید و با انگیزه باشیم و این نیروها به اعضای هیئت علمی قبلی ما اضافه خواهند شد.

دکتر زمانیان گفت: موتور پیشرفت و تحول بزرگ در همه جوامع پیشرفته نیروی انسانی است اگر فرهیختگان در این جمع حضور نداشته باشند پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

وی افزود: در این سازمان باید از طرح های کوچک پرهیز کنیم و رسالت سازمان این است که به سمت و سویی برود که آینده پژوهش دنیا نشان می دهد و در این راستا طرح های کلان و تاثیرگذار و ملی را تدوین نماییم آن هم طرح هایی که مشکلات اساسی کشور را حل و فصل نماید و وابستگی ما را به وارداد این کالاها کم کند .

معاون وزیر گفت: رویکرد سازمان از این پس طرح های کلان راهبردی و مسئله محور خواهد بود طرح ها و مسائلی که دیگران نمی توانند حل کنند ما در آن متمرکز خواهیم شد مانند تولید هلیوم مایع که هنوز از کشورهای دیگر تهیه می شود و اولویت باید رسیدن به تولید اینگونه مواد باشد و همه باید با تمام توان در خدمت چنین طرح‌های کلان و مسئله محور باشیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست یابیم.

وی افزود: سازمان باید در خصوص طرح های مسئله محور سرآمد باشد همچنان که در بسیاری از مسائل سرآمد بوده است و همکارانی که در آینده به ما می پیوندند و خوشبختانه از افراد با انگیزه، با دانش، آماده به خدمت، وطن پرست و دارای عرق ملی به کشور هستند، در این راه سهیم باشند و به سازمان کمک کنند.

در ادامه دکتر فیروزمند رئیس پژوهشگاه فناوری‌های نوین سازمان به تبیین برنامه های پژوهشگاه و طرح های پژوهشی پرداخت و بیان داشت: آمار طرح‌های مصوب خوشبختانه روند صعودی داشته اند و طرح های داخلی و بیرونی سازمان در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و امیدواریم در سال جاری این روند افزایشی همچنان ادامه داشته باشد.

از دیگر مواردی که ایشان به آن اشاره نمود روند تولید مقالات علمی، آمار اختراعات و انتشارات سازمان بود.

رئیس پژوهشگاه فناوری‌های نوین سازمان راه موفقیت را روی آوردن به طرح های نیاز محور و پروژه های هدفمند معرفی نمودند.

دکتر نسرین معظمی دیگر سخنران این مراسم به موضوع جهان در هزاره سوم پرداخت و بیان داشت: برای پیشرفت باید بر روی دانش، توسعه تکنولوژی و آموزش کارهای اساسی صورت گیرد و جایگاه استاد، آموزگار و مربی جهت نیروی انسانی در آینده مشخص شود.

ایشان افزود: جهان در هزاره سوم بیشتر بین المللی و چند فرهنگی شده به نوعی که می گویند زمین فلت و صاف شده است به طوری که مرزهای جغرافیایی تغییری نداشته اما مرزهای بین دانش، تکنولوژی و علوم از بین رفته است و برای استفاده از این فرصتی که به دست آمده باید در جهت توسعه کشورمان بهره گیری نمایید.

دکتر معظمی اضافه کرد: مسیری که این راه را هدایت می کند و ما را به سرانجام می رساند این است که نسل جوان اعم از دانش آموز تا دانشجو را طوری تربیت کنیم که میراث داردانش به دست آمده گذشتگان باشند و همگان با توسعه دانش و تکنولوژی پیش روند. آیا یکی از راه های رسیدن به این مهم این است که امور آموزش را به روش قدیم ادامه داد که این عملاً دور شدن و فاصله گرفتن از جهان و تکنولوژی های روز دنیاست بلکه توسعه تکنولوژی را باید در برنامه آموزشی قرار دهیم زیرا مهارت‌های قرن ۲۱ هدف گذاری شده اند و کسانی موفق هستند که در این قرن صاحب دانش و تکنولوژی شوند و نقش ایفا نمایند که مهارت را کشف کنند.

در پایان این مراسم از اساتید برتر سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و اعضای هیئت علمی بازنشسته تجلیل به عمل آمد.

کشور: United Statesآی پی شما: 3.147.57.239مرورگر شما: Unknown AppleWebKit