جلسه هم‌افزایی دکتر زمانیان با پژوهشگاه سازمان برگزار شد

دکتر حسن زمانیان در این جلسه گفت: بررسی و تلاش برای رفع نیازهای کلان کشور و آن مشکلاتی که دیگران نمی‌توانند حل کنند، از اولویت‌های ما در سازمان است.

به گزارش روابط عمومی: جلسه هم‌افزایی و بررسی وضعیت پژوهشگاه سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با حضور دکتر حسن زمانیان رئیس سازمان، دکتر امانی مشاوره ایشان، دکتر ایکانی معاون سازمان و رئیس پژوهشگاه، مدیران ستادی پژوهشگاه و هم‌چنین روسای پژوهشکده‌های سازمان امروز (یک‌شنبه) در محل سازمان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه 3 ساعته دکتر زمانیان ضمن تسلیت ایام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران گفت: بررسی گزارشهای عملکرد گذشته سازمان باعث افتخار است و باید به مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان سازمان برای فعالیت‌های انجام شده در دوره‌های مختلف سازمان دست مریزاد گفت و ما نیز در ادامه باید با تمام توان برای ارتقاء بیشتر سازمان و حل مشکلات کشور تلاش کنیم.

رئیس سازمان با بیان این که رکن اصلی سازمان پژوهشکده‌ها، اعضای هیات علمی و فعالیت‌های آن‌ها می‌باشد بیان داشت: باید به پژوهش‌گران و محققان سازمان نگاه ویژه شود و ضمن ایجاد زیرساخت‌ها و تدارک امکانات مورد نیاز با هم‌افزایی، تعامل و رقابت سالم و پرهیز از موازی کاری با سایر نهادهای مرتبط در مسیر رفع نیازهای کشور با نگاه مسئله محور تلاش و حرکت کنیم.

ایشان در ادامه افزود: برای مثال ما در موضوع آزمایشگاه متاسفانه در بعضی موارد هم‌چنان به خدمات آزمایشگاه‌های مستقر در خارج از کشور نیاز داریم و باید با کار کارشناسی و برنامه‌ریزی برای عدم نیاز به خارج از کشور در حوزه آزمایشگاهی برنامه ریزی کنیم و در این راستا مشکلات پژوهش‌گران، محققان، اساتید و دانشجویان را مرتفع سازیم.

دکتر زمانیان در ادامه گفت: اینجانب با استقبال از طرح‌های کارشناسی شده با هدف توسعه کشور، تمام تلاش خود را برای کمک به سرانجام رساندین این طرح‌ها انجام خواهم داد. و امروز با حضور در این جلسه با کلیات پژوهشکده‌ها آشنا خواهیم شد اما به زودی در هر پژوهشکده حضور پیدا می‌کنیم و از نزدیک عملکرد، داشته‌ها، توانمندی‌‌ها و نیازهای هرپژوهشکده‌ به صورت مجزا بررسی و جلسه هم افزایی برای بهتر شدن امور برگزار خواهد شد.

در ادامه روسای پژوهشکده‌ها، مدیران بخش‌های ستادی پژوهشگاه ضمن معرفی پژوهشکده تحت مدیریت خود گزارشی از عملکرد و نیازها را مطرح کردند.

قابل ذکر است از اصلي ترين محورهاي فعاليتي سازمان جهت حمايت ويژه از محققان و مخترعان، فراهم آوردن امكانات پشتيباني و تحقيقاتي از طریق پژوهشكده‌هاي تابعه است كه در حوزه‌هاي برق و فناوري اطلاعات، زيست فناوري، فناوري‌هاي شيميايي، مكانيك، مواد پيشرفته و انرژي‌هاي نو ، كشاورزي و مطالعات فناوري‌هاي نوين در حال فعاليت بوده و در توليد علم هم‌پاي مراكز پژوهشي بين‌المللي ديگر گام بر ميدارند.

کشور: United Statesآی پی شما: 3.12.146.100مرورگر شما: Unknown AppleWebKit