به گزارش روابط عمومی: در رابطه با شیوه بیماری کوئید19 در حال حاضر14 شرکت در زمینه تولید و ساخت محصولات فناورانه در مرکز رشد واحدهای فناور سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در حال فعالیت میباشند.
دکتر علیرضا اردکانی رییس این مرکز در رابطه با این فعالیتها گفت: خوشبختانه در مرکز رشد در زمینه پیشگیری شیوع بیماری کرونا، تولید مواد ضد عفونی کننده، محلولهای آنتي باكتريال نانو، ماسكهای سه لايه قابل شستشو، ماسک صنعتی ارتقاء یافته با نانوالیاف، ماسکهای ایمنی نانویی N95 و FFP2 از دستاوردهای مهم این مرکز است.
ایشان در ادامه بیان داشت: همچنین در زمینه تست بیماری کرونا یکی از واحدهای فناور توانایی توليد كيتهاي تشخيصي به روش الايزا براي سنجش آنتي بادي عليه SARS-COV-2-Ab، SARS-COV-2-IgM و كيت رپيد SARS-COV-2-Ab را دارا میباشد که با استفاده از این تست میتوان در زمان حدود 15 دقیقه از وجود و یا عدم وجود آنتی بادی علیه ویروس کرونا اطلاع حاصل نمود.
وی ادامه داد: در این مرکز تعدادی شرکت اقدام به ساخت تجهیزات فناورانه جهت پیشگیری بیماری کرونا نظیر دستگاه قلم پلاسمایی، دستگاه ضدعفونی کننده پلاسمایی، سیستمهای هواساز، دستگاه تصفیه هوایی مبتنی بر فناوری پلاسماي سرد، دستگاه ازن ژنراتور، دستگاه اكسيژن ساز و كاتاليست ازن کردهاند.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور سازمان عنوان داشت: در زمینه کالیبراسیون تب سنج غیر تماسی پزشکی که از اهمیت بالایی برخوردار است، یکی از شرکتهای مستقردر این مرکز با نام شرکت بهینه فرایند ازما اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده و قادر میباشد که انواع تب سنجها را با دقت ℃0.3 به طور رایگان کالیبره کند .
قابل ذکر است تعدادی از شرکت های مستقر در مرکز اقدام به طراحی و ساخت، دستکشهای نانویی یکبار مصرف نیتریل ضد باکتری و ویروس، گاگل ایمنی نانویی، الكل 76 و 96 درصد و پارچههاي سه لايه مناسب براي لباس كادردرمانی، دستگاه ونتیلاتور ICU، گيت تردد فردي ضد عفوني كننده تمامي بدن، گيت ترددخودرويي ضدعفوني كننده که بسیاری از موارد در آینده نزدیک جهت مقابله با بیماری کرونا به بازار ارائه میشود.
مرکز رشد واحدهای فناور سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در راستای رسالت خود در توسعه کسب و کار دانشبنیان، در مجموعه خود حدود 131 شرکت را مستقر کرده که در قالب شرکتهای دانش بنیان و فناور مشغول فعالیت هستند.