با حضور معاون امور مجلس رئیس جمهور: مراسم تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده سازمان پژوهش‌ها

همزمان با هفته پژوهش ، مراسم تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با حضور دکتر سید محمد حسینی، معاون امور مجلس رئیس جمهور و دکتر حسن زمانیان معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دکتر حسن زمانیان در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران که به حضور دکتر سید محمد حسینی، معاون امور مجلس رییس جمهور برگزار شد، به راه‌اندازی دو پژوهشکده شیمی دارویی و اکتشاف و  فرآوری عناصر استراتژیک اشاره کرد و گفت: گرفتن مجوز راه‌اندازی دو پژوهشکده جدید با شرایط انقباضی کشور کار بسیار سختی بود که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران انجام شده است.

زمانیان با بیان اینکه سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به تار و پود صنعت کشور رسوخ کرده است، گفت: در این مسیر مرکز ملی ارزیابی فناوری و تحقیق و توسعه را نیز در سازمان راه‌اندازی شده است.

معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: گسترش همکاری با وزارت صمت، وزارت دفاع و ستاد نیروهای مسلح در دستور کار سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران قرار دارد.

وی در مورد راه‌اندازی سامانه نان گفت: بین صنعت و دانشگاه فاصله وجود دارد و برای اتصال این دو بخش نظام ایده‌ها و نیازها (نان) راه‌اندازی شده است.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی در مورد راه‌اندازی سامانه جان توضیح داد: موضوع مهم دیگر پس از برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت، برقراری ارتباط این دو بخش با بازار است. در این راستا سامانه جان که مسئولیت آن به عهده سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی قرار داده شده، در حال راه‌اندازی است. این سامانه حلقه ارتباطی بین دانشگاه و صنعت و بازار را تکمیل می‌کند و می‌توان سفارش تولید نیز در آن ثبت کرد.

وی افزود: همچنین درگاهی برای دریافت تسهیلات و تقسیط خرید در سامانه جان قرار گرفته و تاکنون ۲ هزار محصول در سامانه جان بارگذاری شده است. زمانیان در مورد طرح‌های ارسالی به جشنواره خوارزمی گفت: امسال از ۴۷ کشور دنیا به جشنواره خوارزمی طرح ارسال شده است و این نشان می‌دهد که علی‌رغم تلاش دشمن برای انزوای علمی کشور، این توطئه خنثی شده است.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۲۰۲۱، دو درصد از دانشمندان دو درصد برتر دنیا متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده و همچنین ۲.۷ درصد مقالات پر استناد دنیا متعلق به دانشمندان ایرانی است.این نشان می‌دهد پژوهش ما کیفی‌سازی شده است و الان وارد مرحله فناوری شده‌ایم.

دکتر زمانیان به رتبه این سازمان اشاره کرد و گفت: طبق آخرین رتبه‌بندی ISC، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران بین ۵۲ موسسه پژوهشی با توجه به معیارهای مختلف رتبه اول را کسب کرده است.

در ادامه اعضای هیات رئیسه سازمان اهم فعالیت‌ها و برنامه های خود را ارائه دادند.

در پایان این مراسم از پژوهشگران و فناوران برگزیده سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با اهدای لوح، تقدیر شد.

کشور: United Statesآی پی شما: 3.144.224.105مرورگر شما: Unknown AppleWebKit