امضای قرارداد همکاری سازمان با موسسه زیست فناوری صنعتی تیانجین

قرارداد همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با موسسه زیست فناوری صنعتی تیانجین (TIB) وابسته به آکادمی علوم چین امضا شد.

به گزارش روابط عمومی: قرارداد همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با موسسه زیست فناوری صنعتی تیانجین (TIB) وابسته به آکادمی علوم چین در تاریخ 28 اردیبهشت 1400امضا شد.

دکتر علیرضا الهیاری مدیرکل همكاري‌هاي بين‌الملل و امور جشنواره‌های  سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در رابطه با این قرارداد گفت: پیرو معرفی فعالیت‌ها و ارایه دستاوردهای علمی و پژوهشی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در دومین نشست کشورهای عضو کمیسیون علوم و فناوری برای توسعه پایدار در جنوب (COMSATS)، در شهریور 1399، موسسه زیست فناوری صنعتی تیانجین (TIB) وابسته به آکادمی علوم چین به عنوان یکی از مراکز عضو این کمیسیون، درخواست خود را مبنی بر بررسی همکاری‌های مشترک با  سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در زمینه زیست فناوری صنعتی ارایه داد. در همین راستا طرح های مرتبط با این موضوع، از پژوهشکده زیست فناوری سازمان دریافت و به موسسه TIB اعلام شد و در پی آن نشست مجازی با حضور مدیران کل بین الملل و محققین طرفین برگزار شد که به امضای این قرارداد رسیدیم.

ایشان در رابطه با موسسه زیست فناوری صنعتی تیانجین (TIB) بیان داشت: این موسسه یک موسسه ملی تحقیقاتی غیرانتفاعی است که به طور مشترک توسط آکادمی علوم چین و شهرداری تیانجین در نوامبر 2012 تأسیس شده است. این موسسه متعهد به ایجاد یک نظام ملی نوآوری برای زیست فناوری صنعتی و توسعه سازگار با محیط زیست در بخش های صنعتی است. به همین منظور مأموریت خود را برای جایگزینی منابع کربن تجدیدپذیر به جای منابع فسیلی، جایگزینی فرآوری شیمیایی سنتی با فرآوری بیولوژیکی سبز و ارتقای بهره وری و بازدهی صنعتی از طریق زیست فناوری پیشرفته تعیین کرده است.

وی ادامه داد: این موسسه دارای بیش از 300 عضو هیات علمی و 300 دانشجوی تحصیلات تکمیلی است. تاکنون بیش از 500 طرح تحقیقاتی را با حمایت مالی وزارت علوم و فناوری، بنیاد ملی علوم طبیعی چین، آکادمی علوم چین و دولت محلی در داخل چین و نیز به صورت مشترک با مراکز پژوهشی دنیا به خصوص کشورهای توسعه یافته انجام داده است. دارای ده ها ثبت اختراع بین المللی و موفق به پیشرفت های چشمگیری در فناوری های کلیدی مانند غربالگری با بازده بالا، ویرایش ژنوم، سنتز ژن، تجزیه و تحلیل ژنومی و طراحی جدید فرآیند زیستی شده است.

دکتر الهیاری در پایان گفت: موسسه زیست فناوری صنعتی تیانجین به دنبال همکاری بین المللی با همه سازمان‌ها در زمینه بیوتکنولوژی صنعتی و زمینه های مرتبط این موسسه به عنوان یک پایگاه ملی برای همکاری بین المللی در زمینه علوم و فناوری، توسط وزارت علوم و فناوری جمهوری خلق چین تعیین شده است.

کشور: United Statesآی پی شما: 18.221.157.203مرورگر شما: Unknown AppleWebKit