امضای تفاهم نامه همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و دانشگاه علم و فرهنگ

با هدف متمركز كردن جايابي كارآموزان دانشگاهي در صنايع كشور، تفاهم نامه همكاري مشترك بين سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران و دانشگاه علم و فرهنگ امضا شد.

به گزارش روابط عمومي، تفاهم نامه همكاري مشترك بين سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران و دانشگاه علم و فرهنگ براي متمركز كردن جايابي كارآموزان دانشگاهي در صنايع كشور به مدت 3 سال امضا شد.

 اين تفاهم نامه با هدف تسهيل و تسريع امور مربوط به كارآموزي دانشجويان و با رويكرد صرفه جويي در زمان جايابي، از طريق فرآيندهاي الكترونيك تحت وب «سامانه ملي كارآموزي» بين دكتر مجيد جوانمرد داخلي، معاون ارتباط با صنعت و تجاري‌سازي سازمان پژوهش‌­هاي علمي و صنعتي ايران و دكتر علي سعدالله، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علم و فرهنگ به امضا رسيد.

دكتر مجيد جوانمرد، معاون ارتباط با صنعت و تجاري‌سازي ضمن معرفي فعاليت‌ها و توانمنديهاي سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران اظهار داشت: نسخه به روز شده و جديد سامانه ملي كارآموزي در حال حاضر امكان جايابي كارآموزان سراسر كشور در واحدهاي پذيرنده كارآموزي مرتبط با رشته و تخصص هاي آنان را داشته و ضمن صرفه جويي در زمان و هزينه به دانشجويان اين امكان را مي دهد تا در واحدهاي پذيرنده اي دوره هاي كارآموزي خود را بگذرانند، كه دقيقاً با رشته و تخصص تحصيلي آنان مرتبط باشد.

وي افزود: همچنين دانشجوياني كه نياز به داشتن سابقه فعاليت هاي عملي و روزمه كاري نيز دارند، اين سامانه امكان اين را دارد تا هنگام ثبت نام و ارسال درخواست كارآموزان، اطلاعات علمي و سوابق كاري و مهارتهاي دانشجويان را ثبت كند.

 همچنين طي مذاكرات صورت گرفته در نشست معاونين ارتباط با صنعت و تجاري سازي سازمان و معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه علم و فرهنگ و معرفي توانمندي‌هاي موجود طرفين، زمينه‌هاي همكاري هاي پژوهشي و آموزشي ديگر نيز فراهم شد.

 در اين نشست دكتر محمد فيروزمند، رئيس پژوهشگاه فناوري هاي نوين، دكتر مجيد جوانمرد، معاون ارتباط با صنعت و تجاري سازي، دكتر سعيد ميردامادي، معاون تحقيقات كاربردي و توسعه فناوري و خانم زهره جعفري، رئيس گروه توسعه كارآموزي، كارورزي و بازآموزي از سازمان حضور داشتند.

 طي اين ملاقات، بازديد از پژوهشكده مكانيك سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران نيز انجام شد كه در اين بازديد از بخشهاي مختلف پژوهشكده از جمله، تونل باد افقي، ديفيوزر سيستم‌هاي سيالاتي، مركز ملي آزمون سيستم‌هاي گرمايشي و مركز ملي آزمون سيستم‌هاي تهويه مطبوع نيز بازديد به عمل آمد.

دانشگاه علم و فرهنگ با بيش از 90 رشته و گرايش در سه مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا ميزبان 9500 دانشجوي ملي و بين‌المللي مي‌باشد.

کشور: United Statesآی پی شما: 3.135.209.20مرورگر شما: Unknown AppleWebKit